CLUB

sb a CRT 2015

El Club de Rem Tortosa està entregat en cos i ànima, per oferir als nostres socis la possibilitat d’entrenar i remar, siguin quines siguin les seves circumstàncies. La nostra passió és el REM.

L’equip de rem de banc mòbil està baix la supervisió del nostre Director Tècnic José M. Pla.
Entrenador: Marc Franquet i Lluis Roso

L’equip està format per les següents seccions (en versió masculina i fémenina):
ALEVINS, INFANTILS, CADETS, JUVENILS, SENIORS i VETERANS.
Participem en regates a nivell LOCAL, INTERCOMARCAL, AUTONÒMIC, NACIONAL i INTERNACIONAL.
Mereixen especial atenció les regatas de Promoció, que tant se val si són organitzades pels diferents clubs o per la Federació Catalana de Rem (FCR), serveixen per a que’ls remers en fase d’iniciació guanyin confiança i aprenguen “l’ofici”.
Evidentement tots els entrenaments i la resta de regates serveixen de camps de proves i preparació per a la participació al Campionat de Catalunya primer i al Campeonato de España després. Depen de les marques que s’aconsegueixen en aquest darrer i de la seva trajectoria, que els remers siguin escollits per a representar al païs. Alguns d’aquests elegits formen part del nostre plantell.

També és cert que no tot en aquesta vida és guanyar, també s’ha de gaudir, per això estem i per tant, aquells que no vulguen dedicar-se a l’alta competició, tenen un lloc al nostre club per a entrenar-se segons siguin les seves expectatives, competint si es dóna el cas en regates lúdico-festives que s’organitzen dins i fora del nostre païs.

Els entrenaments són fixes, però per a qui no pugui compaginar-ho, existeix la possibilitat d’entrenar amb un grup diferent al seu, sempre i quant s’hagi acordat amb l’entrenador.

 

Si voleu formar part del nostre club o per aclarir qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres al correu del club:

remtortosa@gmail.com

O al telefon:

620 96 88 34