Activitat fluvial i estratègica per col·lectius i empreses
TEAM BUILDING ROWING

Navegació Tradicional a rem en “Muleta”    –   Façana fluvial de Tortosa

“La Muleta” és una embarcació de rem tradicional de les Terres de l’Ebre, en la qual poden anar remant comodament sis persones més un timoner a la popa i un suplent a la proa.

El Club de rem Tortosa en te sis d’aquestes embarcacions i ofereix una activitat fluvial estratègica, apta per tota mena de col•lectius: Alumnes de secundària, jubilats dinàmics, jugadores/dors d’equips esportius, clubs, associacions o empreses per jornades de cohesió, lúdiques o de treball | Team Building Rowing  (El rem com a eina clau per transformar els aprenentatges viscuts a l’embarcació, en millores per al treball de l’equip i lideratge a l’empresa).

TEAM BUILDING ROWING – CURS DE LIDERATGE I TREBALL EN EQUIP

L’experiència consisteix a fer un “Bateig de riu”, descobrint les nocions bàsiques per remar en equip i baixar còmodament riu a baix, des de Tortosa fins al Centre de Tecnificació del Club de Rem.

Durant el recorregut de sis kilòmetres, gaudim de la façana fluvial de Tortosa (Ciutat bimil•lenària), del bosc de ribera i de l’illa de Vinallop, coneguda com l’illa dels bous perquè hi viuen bous braus.

Bous Braus a l’illa de Vinallop

Una jornada difícil d’oblidar, ja que es desenvolupa en el medi natural, en un tram molt poc conegut del riu Ebre. A més, des del Club de Rem Tortosa ens ocupem de subcontractar qualsevol mena de servei que pugui fer falta, com pot ser: el transport, càtering, equip de megafonia i d’àudio, aules i professionals per la formació (Coach)…

Observacions:

En tot moment l’embarcació anirà acompanyada d’una embarcació auxiliar a motor.

La durada i el cost de l’activitat, variarà en funció de l’objectiu, demaneu més informació o pressupost:

Més informació:

Demana informació sobre aquesta activitat sense cap mena de compromís. Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte al més aviat possible