I Trobada de Rem

octubre de 2021

Un cap de setmana ... de rem!

Logotip 75 anys Club de Rem Tortosa

L'any 2021 ha estat l'any del 75è aniversari del Club de Rem Tortosa. Per aquest motiu, el cap de setmana del 2 i 3 d'octubre hem celebrat una trobada de rem per a màsters i sèniors - aquests darrers no havien d'haver competit darrerament -.

En un ambient distés, el dissabte vam remar tots junts fins Tortosa per fer una prova de llarga distància (6 km) des d'aquesta població fins la base nàutica de Campredó. Ja entrada la nit varem gaudir tots junts a peu dret d'un sopar de germanor i una mica de festa després. Diumenge varem matinar per poder disputar una prova d'esprint (300 m) i fer un petit esmorzar amb productes típics del territori.

Encara que no es tractava d'una competició, havia un premi en metàlic de 300 € per al club que més punts obtingues segons la posició aconseguida per les tripulacions en ambdues proves. En aquesta primera edició, el club guanyador per suma de punts va ser el Rem Tortosa, que en nom de tots els participants dels diversos clubs ha fet una donació del premi al Projecte de Menjador Social de Càritas Diocesana de Tortosa.

En aquesta primera edició, hem pogut gaudir de la participació dels clubs Aviron Club Biterrois, CN Helios, CN Banyoles, RCN Tarragona i CN Amposta.

La 1a Trobada de Rem ... en imatges

Translate »