Primer lloc Esport Federat Català de les Terres de l’Ebre

El Club de Rem Tortosa ha obtingut el primer lloc del rànquing de l’any 2010 de l’Esport Federat Català de les Terres de l’Ebre.

Els premis de l’Esport Federat Català, que estan dotats econòmicament, han estat creats pel Consell Català de l’Esport amb l’objectiu d’impulsar el reconeixement de l´excel·lència esportiva dels clubs i associacions que desenvolupen la seva tasca en competicions de l’àmbit federat català.

Aquest reconeixement premia a aquelles entitats esportives que destaquen per la qualitat de la seva tasca en els diferents aspectes de promoció, tecnificació i alt rendiment esportiu. Inclou, també, altres aspectes vinculats amb la capacitat organitzativa de les entitats i amb el desplegament de politiques d’igualtat de gènere.

La Secretaria General de l’Esport, de la Generalitat de Catalunya, ha publicat recentment el rànquing corresponent a l’any 2010, en el qual s’han premiat 50 clubs i entitats esportives de les Terres de l’Ebre. El Club de Rem Tortosa ha ocupat el primer lloc, confirmant així la trajectòria d’excel·lència esportiva, social i organitzativa que l’ha vingut caracteritzant els darrers anys.

Per a mes informació, podeu adreçar-vos a gencat.cat/esport

M.Daufí /REM TORTOSA