PRESENTACIÓ OFICIAL DE LA PLANTILLA DE REMERS 2011

El passat dissabte el Club de Rem Tortosa va fer la seua presentació oficial de la Plantilla de Remers i tècnics per a la temporada2011. Amb la presència de l´Alcalde de la ciutat Ferran Bel, la Primera Tinent d´Alcalde, Meritxell Roger , el Regidor d´Esports , Pere Panisello, i l´Alcalde de Campredó Joan Sanauja, el President del C.Rem Tortosa José Mª Chavarría, els remers , el cos tècnic i la junta directiva es va fer la foto a la vora del riu de la part de Ferreries i tot seguit es van visitar les obres de la Nova Base Nàutica als terrenys propers a Campredó. L´Alcalde de la ciutat va manifestar la seua satisfacció en veure la vitalitat del Club de Rem Tortosa que ha arribat a 3r club d´Espanya en el Ranking de la temporada 2010, amb 5 remers que han fet molt bones classificacions als Mundials i amb bons resultats amb pràcticament totes les categories. Així mateix es va mostrar , com ha fet fins ara, disposat a donar suport al club que està portant el nom de la ciutat per tot l´estat i pel món i encoratjà a seguir treballant més i millor amb les noves instal.lacions que estaran aviat acabades. Tot seguit els remers , les seues famílies i les autoritats de la ciutat van celebar un dinar de germanor on van fer reconeixements als diferents remers destacats.