ELS INFANTILS I CADETS DEL REM ARRASEN A BRIVE


Remeres Tortosines a Brive amb la Selecció Catalana:
Mª Mar Also i Júlia Blanc : Primeres en 4
Maria Tallada 4ª en doble
La Federació Catalana de Rem es va desplaçar durant la setmana Santa a la localitat francesa de Brive on es va celebrar, la tradicional regata internacional en les categories d’infantils i cadets.
Un total de 562 participants de França, Irlanda, Anglaterra, Suïssa i Catalunya va prendre part en aquesta competició.
Catalunya va participar amb un total de 43 esportistes, tots ells seleccionats mitjançant el sistema de puntuació que s’ha fet servir a les regates de confrontació regional realitzades el 19 de febrer, 20 de març i 9 d’abril.
El resultat de l’equip sortit d’aquestes confrontacions no podia haver estat millor, ja que els esportistes catalans van obtenir un resultat espectacular al aconseguir 13 medalles d’or, 5 de plata i 3 de bronze, tornant cap a casa amb el primer lloc de la classificació general per Catalunya.
La Federació Catalana de Rem ha aconseguit en poc més d’un mes, i gràcies al treball realitzat des dels clubs, suport dels ajuntaments, UFEC i sobretot de la Secretaria General de l’Esport guanyar la Copa del Rei, el Campionat d’ Espanya per autonomies en les categories de juvenils i sènior i ara, assegurar-se el futur amb la victòria aclaparadora en les categories inferiors a Brive.
Ara les competicions autonòmiques donaran pas a les competicions per clubs, on cadascun dels participants catalans provaran de superar als que han estat en aquestes últimes competicions companys d’equip i la Open Internacional de Catalunya, el Campionat de Catalunya i els Campionats d’Espanya marcaran la preparació per aquest tram decisiu de la temporada.