El Rem Tortosa Segon Club en el Campionat d´Espanya a Sevilla


El Club de Rem Tortosa un any més se situa entre els millors clubs d´Espanya al Campionat de Rem en les categories de Juvenils, Absoluts i Veterans amb la participació de 55 clubs de Rem de tot l´estat aconseguint ser el 2n Club d´Espanya en el Medaller.
Les Regates es celebraren al Camp de Regates de La Cartuja a Sevilla, havent de suportar temperatures de més de 40 graus. Tot i la duresa climatològica l’equip tortosí arribà a fer 5 pòdiums amb 3 medalles d´or i dues de plata. Tot un èxit dels nostres remers!

Medalles d´or :
1 skif sub 23 Masculí : Dani Sigurbjönshon
2 – Absolut Masculí : Pau Vela i Àlex Sigurbjönshon
4x Absout Masculí : Àlex Sigurbjönshon , Pau Vela, Dani Sigurbjönshon i Xavi Vela

Medalles de plata:
1 skif sub 23 Femení : Verònica García
2x Absolut Masculí : Albert Tafalla i Omar Aymerich

medallero campeonato sevilla 2011
clasificaciones camp espaa juvenil sub23 y absoluto

En acabar les regates es va anomenar els remers que convoca la Selección Española de Remo per tal de preparar les pròximes regates a nivell internacional. Entres els seleccionats hi ha 8 remers del Club de Rem Tortosa: Pau Vela, Xavi Vela, Àlex Sigurbjönshon, Dani Sigurbjönshon, Albert Tafalla ,Omar Aymerich i Verònica García d´Absoluts i Marc Montany de Juvenil. Tots ells estan actualment concentrats a Sevilla i a Banyoles amb els seleccionadors nacionals.