Verònica Garcia i Dani Sigurbjönson plata i or als Campionats de Món Sub23


Els dies 21, 22, 23 i 24 de juliol s´ha disputat a Amsterdam el Campionat del Món Sub 23 de Rem. Dos remers del club de Rem Tortosa hi eren amb la Selecció Espanyola: Verònica García i Dani Sigurbjönson. Verònica va fer medalla de plata amb el doble femení, Subcampiona del Món i Dani va fer bronze amb doble masculí aconseguint un nou èxit per al rem tortosí a nivell internacional. De les tres Medalles aconseguides per la Selecció Espanyola, dues són dels remers tortosins.
Per altra banda un altre remer tortosí Marc Montany formarà part de l´equip Juvenil de la Selecció Espanyola que competirà els propers 30 i 31 de juliol a la XXVIIª Copa de la Juventut que se celebrarà a Ottesheim (Austria).
Els èxits a nivell autonòmic, estatal i internacional són fruit d’anys de feina ben feta. El Club de Rem Tortosa promou el rem des de la captació de nous remers, el suport institucional, la direcció tècnica i la formació de valors personals i esportius. Estar en primera línia del rem estatal no es fruit d’una generació espontània, vol del treball i il·lusió de tots. Volem felicitar a Verònica i Dani tot compartint amb ells la satisfacció mostrar al món l’esperit del nostre Club.