Medalla dels 4 remers tortosins al Campionat internacional de Piedoluco (Itàlia)


La primera prova seriosa de la temporada per als nostres  remers internacionals  ha tingut lloc  aquest cap de setmana –del 13 al 15 d´ Abril– a Piediluco (Itàlia). El Memorial Paolo D´Aloja. Aquesta competició els servirà per a mesurar-se amb els possibles rivals que es trobaran a Lucerna en la regata classificatòria per als Jocs de Londres i comprovar d´aquesta manera la seva condició física fins a 23 països participants: Itàlia, Argèlia, Argentina, Bèlgica, Xipre, Croàcia, Egipte, El Salvador, França, Grècia, Irlanda, Israel, Lituània, Mèxic, Noruega, Portugal, República Txeca, Sèrbia, Suècia, Suïssa, Sudàfrica, Túnez i Zimbabwe. Un total de 22 remers formaven la selecció espanyola entre els quals es troben 4 remers del Club de Rem Tortosa que van aconseguir bona part de les 9  medalles que van atorgar el 3r lloc a la selecció espanyola.

Alex Sigurbjörnsson i Pau Vela  bronze en 2-M
Verónica García, amb Laura Terradas, medalla de or en 2xLF
Dani Sigurbjörnsson, amb Arnau Beltran, medalla d´or en 2xLM