Rem Tortosa a la Regata Internacional d´Avignon

El club de Rem Tortosa participà a la regata d´embarcacions de 8 que se celebrà a Avignon (França) aquest cap de setmana, el 14 d´octubre . El club competia amb les categories: Cadet Masculí Juvenil Masculí, Sénior Femení, Sénior Femení i Veterà Masculí. Les regates tenien distàncies de 4,5 i 1,5 Km. Hi Competien  un total de 25 clubs :  els clubs francesos más prestigiosos, amb el CN Banyoles i, Esperia de Turín (Italia) Luzern Reuss y SN Ginebra (Suissa).
Els Tortosins van aconseguir el 7è lloc en la classificació general . Van fer bronze en el 8 Cadet femení amb Ventura, Also, Blanch, Gisbert , Vallés, Juan , Sogues, Gómez i García, i 4t lloc en 8 Cadet Masculí amb Montany, Toader, Riffi, García, Folqué,Blasco, Danaban,Jiménez i Sogues.

Més informació a la Federation Française d´Aviron

En l´enllaç podreu veure els  resultats i la classificació general: http://www.nexxtep.fr/RACE2012/