TRES REMERS DEL CLUB DE REM TORTOSA AL MUNDIAL

Per primera vegada en la història del Club de Rem Tortosa una embarcació integrada totalment amb remers del CRT participa en els Campioant del món de Rem que se celebra a Karapiro (Nova Zelanda) aquest cap de setmana. Els remers Pau Vela i Àlex Sigurbjönson competiran en 2 sese timonel i Dani Sigurbjönson en un 4 sense timonel amb tres remers més de la Selecció Española.

Per altra banda els principiants del Club participaran aquest dissabte en la primera Regata de Promoció a Castelldefels amb 22 remers en les categories d´Alevins i Infantils d´iniciació.

Així mateix informem que aquest divendres 29 d´octubre se celebrarà la Junta General de Socis del Club de Rem Tortosa a la seu social del Club . Es presentarà la temporada 2010 -2011 i es procedirà a les informacions ordinàries amb informes del president , renovació de càrrecs, precs i preguntes.