CAMPIONAT DEL MÓN DE REM OLÍMPIC SUB23

Les tripulacions espanyoles participants en el Campionat del Món de Rem Olímpic en la categoria Sub23, que s’ha disputat
durant aquest cap de setmana a la ciutat bielorussa de Brets tornen a Espanya després d’haver aconseguit dos meritòries cinquenes places en les regates de 4 – Masculí i 2x Lleuger Masculí com a millors resultats de les sis tripulacions allà presents.
Dani Sigurbjonsson i Arnau Bertran han format la tripulació del 2x Pes Lleuger mentre que els components del 4 – Pesat han estat Alex Sigurbjonsson, Juan García, Manolo Morón i Antonio Guzmán. Meritòria també ha estat la setena plaça (primeres a la final de consolació) aconseguida per les joveníssimes Veronica García i Laura Terradas i la 8 ª plaça de (2 ª a la final de consolació) de Virgínia Díaz que devutaba en aquesta categoria després d’haver estat Plata el Campionat del Món Júnior (a 1x) la temporada passada.