Lucerna, Copa del Món de Rem

Durant els passats dies 12, 13 i 14 de Juliol la selecció espanyola de rem, formada íntegrament per remers tortosins,  han disputat la Copa del Món de Rem a la població suïssa de Lucerna. Dani Sigurbjörnson Benet i Xavi Vela Maggi van obtenir un meritori tercer lloc en categoria de dos sense lleuger, mentre que els seus germans grans Pau Vela Maggi i Alexander Sigurbjörnson Benet van obtenir un altre bronze en la categoria de dos sense pesat.
Els germans petits continuen en ratxa, igualant la tercera plaça que fa un mes van obtenir també al campionat d’Europa a Sevilla. Malgrat els brillants resultats, Xavi i Dani no podrien optar a participar a uns jocs olímpics, ja que la categoria de dos sense timonel lleuger (dos remers de menys de 70 quilos de pes amb un rem cadascun) no es considera olímpica.
Pel que fa als germans grans Pau i Alex, és important destacar qui han deixat enrera: en cinquè lloc ha quedat França, medalla de plata als Jocs olímpics de Londres, i en sisè Sèrbia, campions d’Europa. Només els ha superat Nova Zelanda (dues vegades campions olímpics) i Itàlia. Així, Vela i els Sigurbjörnson  segueixen lluitant per fer-se un lloc al més altíssim nivell del rem olímpic, essent l’objectiu aconseguir una plaça per als jocs olímpics de Rio 2016.

         

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *