XXXVIII Memorial Paolo Aloja. Piediluco. Itàlia. 14-16 d´abril 2014

Aquest cap de setmana s’ha disputat al Centro Nazionale di Preparazione Olímpica de la Federazione Italiana di Canottaggio,  a la localitat italiana de Piediluco, el XXVIII Memorial Paolo d’Alotja, la primera competició internacional de la temporada, amb la participació de 34 països i un total de 272 embarcacions.

El Club de Rem Tortosa ha aportat, en aquesta ocasió, 3 remers al combinat estatal, que ha estat format per un total d’onze embarcacions. Alex Sigurbjörnsson i Pau Vela que compartien un dos sense i Marc Montany, que formava part d’un quatre sense lleuger, i debutava amb l’equip espanyol.

Alex Sigurbjörnsson i Pau Vela, tot i que no havien preparat aquesta regata de forma específica, han obtingut un cinquè lloc.

Per la seva part el bot de Marc Montany, Imanol Garmendia, Ander Zabala i Alvaro Romero, ha assolit una medalla de bronze al finalitzar la final A en tercera posició.

Els conjunt dels remers tortosins continuen la seva preparació en vistes al Campionat de Catalunya (7-8 de juny) d’Espanya (20-22 de juny) i intentaran estar presents en la Copa del Món de Luzerna, el Campionat del Món sub-23 i el Campionat del Món Junior.

En els següents enllaços podeu veure les regates on van participar amb la Selecció Espanyola al Memorial Paolo d´Aloja a Piediluca (Itàlia) els remers : Pau Vela, Àlex Sigurbjörnsson i Marc Montany.

https://www.youtube.com/watch?v=IqH8YHPSug4
https://www.youtube.com/watch?v=0rR9Xx6jd-c

  

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *