12 REMERS TORTOSINS FAN MEDALLA AMB LA SELECCIÓ CATALANA A AIGUABELLETT (FRANÇA)

La Federació Catalana de Rem ha tornat a participar en una regata internacional després d’un temps sense poder-ho fer. L’equip, format per 34 remers entre els quals hi anaven 12 remers seleccionats del Club de Rem Tortosa, va realitzar una molt bona competició.

La regata elegida va ser la Règate Internationale Savoie Mont-Blanc celebrada al llac d’Aiguebelette (França).

Aquesta regata es va celebrar en les categories de juvenils i sènior en un lloc privilegiat de França situat entre els Alps i va comptar amb la participació de club de França, Suïssa principalment entre d’altres.

Els nostres remers van poder gaudir d’aquest camp de regates, seu de la selecció francesa que ha acollit campionats del món i que pròximament també serà seu del Campionat del Món del 2015 classificatori per als jocs olímpics de Río 2016, fent servir aquestes regates com a test per l’organització .

 Entre els resultats més destacats cal mencionar els següents amb els remers tortosins participants :

– ORS: 8+JMAmb Lluís Blasco i Ismael Rifi , 4xJF amb Natlia Arasa , 4xSF amb Laura Montesó i Verònica García, 8+SM, amb Xavi Vela, Albert Tafalla,Rubén García i Marc Montany

– PLATES: 4xJM amb Pedro Toader i Roger Folqué , 2xSF amb Verònica García , 4xSM amb Omar Aymeric i Marc Montany

Podeu trobar més informació a la pàgina de Federació Catalana de Rem

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *