Plata per a Marc Montany a la XXVIIª Copa Europea de la Juventut d´Ottesheim (Austria)


El cap de setmana passat s´ha disputat a Ottesheim la 27ª edición de la Copa d´Europa de la Juventut. La Selecció Espanyola Juvenil ha aconseguit onze medalles: 3 d´or, 6 de plata i 2 de bronce. Finalmet va ocupar el tercer lloc de la classificació final: en primer lloc va quedar Itàlia, que repeteix l´ éxit obtingut l´any anterior a Hazewinkel, i a continuació, Gran Bretanya.
El remer Marc Montany del Club de Rem Tortosa va formar part de l´equip Estatal amb el quatre scull juntament amb Alejandro Domingo (Donosti), Borja Portos (Santiagotarrak) i Andrés Villanueva (Remeros del Eo). Van fer el segon millor temps, resultat que van repetir en las finals A celebrades a la tarda. El diumenge van aconsguir la segona medalla de plata, al finalitzar darrere Gran Bretanya, tot i que en las eliminatòries van travessar la meta en primer lloc.
Després dels èxits obtinguts amb les medalles de plata i bronze per Verònica García i Dani Sigurbjönsson al Campionat del Món sub 23 celebrat al juliol a Àmsterdam, el Club de Rem Tortosa continua obtenint uns resultats que el situen en els primers llocs del context estatal i internacional.