Flyer Trobada Màsters de Rem

Aquest cap de setmana se celebrarà la Trobada Màsters de Rem en la seva 2a edició

Lluny de la competició, la Trobada Màsters de Rem organitzada pel Club de Rem Tortosa pretén ser un cap de setmana per fomentar el rem veterà i propiciar la creació de vincles amb esportistes d’altres clubs aprofitant les sinergies que ofereixen el nostre territori i la ciutat de Tortosa.

Vora un centenar de participants, vinguts d’arreu de Catalunya i Aragó, participaran d’un programa d’actes que entre altres, contempla diverses competicions, una visita cultural per la ciutat de Tortosa i un sopar i dinar de germanor.

La Trobada Màsters de Rem, que compta amb el suport de diverses empreses del territori, pretén ser un referent del rem veterà, tenint com a principals objectius l’equiparació del rem femení i masculí i la promoció del rem adult com un hàbit saludable.

Trobareu tota la informació sobre l’esdeveniment a http://192.168.0.5/remtortosa/trobada-masters.