Remers participants a la 2a edició de la Trobada Màsters de rem

Cap de setmana intens a la Trobada Màsters de rem

Per segon any consecutiu, la Trobada Màsters de rem organitzada pel Club de Rem Tortosa ha estat un èxit tant de participació com d’organització.

Aquesta 2a edició de la Trobada Màsters de rem ha comptat amb més d’un centenar de participants vinguts de Catalunya i Aragó, la meteorologia va acompanyar al llarg del cap de setmana i va permetre celebrar tots els actes previstos.

Tant remers com acompanyants van poder gaudir de les dues curses de rem de dissabte i diumenge, la visita a les Avançades de Sant Joan i la Catedral de Tortosa, el sopar i la festa de dissabte i el dinar de germanor dut a terme a les instal·lacions del Club de Rem Tortosa.

La cloenda de l’acte va ser a càrrec de la regidora d’Ensenyament i Universitats a l’Ajuntament de Tortosa, Cinta Espuny i el president del Club de Rem Tortosa, José Maria Chavarria.